Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: اکنون همه می‌دانیم که تخصیص یارانه نقدی اشتباه بود اما کسی هم جرات تغییر در آن را ندارد، بنابراین با تزریق یک یارانه جدید به جامعه کار را پیچیده‌تر نکنیم.

مرتضی بهروزی‌فر در گفت‌وگو با ایلنا، طرح‌های اخیر مجلس مبنی بر تخصیص یارانه به هر کد ملی به جای خودرو را پوپولیستی و عوام‌فریبانه خواند و اظهار داشت: بنزین بعنوان شاخصی در اقتصاد است و تخصیص آن به شیوه‌ای که نمایندگان مطرح می‌کنند در اقتصاد ایران جواب نمی‌دهد، زیرا هرگونه تغییر و اصلاح روی این فراورده روی تورم اثر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: وظیفه دولت تقسیم و توزیع پول بین مردم نیست، با اجرای این روش و توزیع بنزین همان اتفاقی که در زمان دولت احمدی‌نژاد با توزیع یارانه 45 هزار تومانی رخ داد، تکرار می‌شود. اگر به فرض هم قرار است به هر فرد 0.7 لیتر بنزین تعلق یابد ابتدا باید زیرساخت لازم فراهم شود، فردی که خودرو ندارد با این بنزین چه می‌کند چگونه می‌خواهد آن را بفروشد.

این کارشناس حوزه انرژی با بیان اینکه هیچ منطقی پشت توزیع یارانه بنزین به این شکل وجود ندارد، تصریح کرد: باید از اقشار آسیب‌پذیر و از کارافتاده حمایت شود، اما نه اینکه به صورت مستقیم و علی‌السویه پول بدهیم. باید زیرساخت جذب سرمایه داخلی و خارجی برای ایجاد اشتغال فراهم کنیم. باید شرایطی فراهم شود که با ایجاد درآمد و افزایش GDP همه افراد جامعه سود ببرند. اینکه به همه افراد جامعه مبلغی را نقدا پرداخت کنیم چه منفعتی جز ایجاد تورم بیشتر دارد؟

وی یادآور شد: اکنون همه می‌دانیم که تخصیص یارانه نقدی اشتباه بود اما کسی هم جرات تغییر در آن را ندارد، بنابراین با تزریق یک یارانه جدید به جامعه کار را پیچیده‌تر نکنیم.

بهروزی‌فر گفت: زمان دولت اصلاحات، خاتمی عنوان کرده بود که باید ثروت زیرزمینی را تبدیل به ثروت‌های روزمینی کنیم. برای این کار باید زیرساخت فراهم شود نه اینکه پول‌های حاصل از صادرات نفت را خرج روزمره کنیم. درآمد باید تبدیل به سرمایه زاینده منطقی مثل ایجاد کارخانه شود تا شغل ایجاد کرده باشیم و مجبور نشویم نقدینگی به جامعه تزریق کنیم، این روال هم به نفع ما و هم نسل آینده است.

وی تاکید کرد: اساس تاسیس صندوق توسعه ملی نیز این بوده که از محل ذخایر آن وام برای تولید داده شود و بازگشت پول دوباره صرف بخش دیگری از زیرساخت‌ها شود اگر این‌گونه عمل کنیم ده سال آینده‌مان بهتر از امروز است.

این کارشناس حوزه انرژی خاطرنشان کرد: توزیع یارانه بین مردم مسکن‌های موقتی است که تبعات آن در آینده خطرناک‌تر می‌شود چراکه تجار همواره از تورم منفعت کرده و زیان آن نیز باز هم متوجه افراد دهک‌های پایین خواهد بود.

برچسب هاسهمیه بندی کارت سوخت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: سهمیه بندی کارت سوخت آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس

علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره میزان بن خرید کتاب به اساتید و دانشجویان و نحوه استفاده از آن گفت: دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها با مراجعه به سایت ketab.ir می‌توانند از شرایط دریافت بن اطلاع یابند. چنانچه مراکز دانشگاهی، پژوهشگاهی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کد ملی افراد به ستاد نمایشگاه ارسال کرده باشند، دانشجویان و طلاب می‌توانند از ۷۰۰ هزار بن خرید کتاب بهره‌مند شوند. از این میزان ۴۰ درصد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه تقبل می‌کنند و ۶۰ درصد آن را دانشجویان و طلاب می‌پردازند.

رمضانی ادامه داد: به طور مصداقی ۲۸۰ هزار تومان را وزارتخانه و حامیان نمایشگاه و ۴۲۰ هزار تومان را دانشجویان و طلاب می‌پردازند. اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از ۸۰۰ هزار تومان بن خرید کتاب بهره‌مند می‌شوند، که ۵۰ درصد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه و ۵۰ درصد دیگر را خود اساتید پرداخت می‌کنند. یعنی مبلغ ۴۰۰ هزار تومان را اساتید و ۴۰۰ هزار تومان دیگر را وزارتخانه و حامیان نمایشگاه می‌پردازند. 

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره استفاده از بن خرید کتاب توضیح داد: روال استفاده از بن اینگونه است وقتی در پایگاه مجازی فروش کتاب کتاب‌های مدنظر دانشجویان یا اساتید انتخاب شد، در درگاه اعلام می‌شود که چند درصد از خریدشان مشمول استفاده از یارانه است و چقدر باید پرداخت کنند. اگر مبلغِ مجموعِ کتاب‌های خریداری شده کمتر از ۷۰۰ هزار تومان باشد، میزان یارانه حمایتی کمتر خواهد شد. 

وی در پاسخ به این سوال که تا الان ارگان‌ها اسامی دانشجویان، اساتید و طلاب را اعلام کردند؟ گفت: بله، اکثر مراکز وزارتخانه‌ها اعلام کردند؛

بنابراین درصورتی که دانشجویان، طلاب، اعضای هیات علمی دانشگاه و حوزه اطلاعاتشان از طرف سازمان مربوطه به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد و سهمیه یارانه نمایشگاه باقی مانده باشد، می‌توانند از تاریخ ۱۶ تا ۲۹ اردیبهشت با مراجعه به سایت https://book.icfi.ir/bon نسبت به دریافت یارانه یا بن خود اقدام کنند. 

متقاضی دریافت بن ابتدا باید در فرم درخواست یارانه اعتباری کتاب مشخص کند، که جزو دانشجویان و طلاب است، یا اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه.

اگر دانشجو یا طلاب است باید شماره دانشجویی، دپارتمان، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و نوع مرکز آموزش عالی خود را وارد کند، تا یارانه اعتباری به او تعلق بگیرد. در مقابل اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه باید شماره استادی، دپارتمان، رشته تحصیلی، مرتبه علمی و نوع مرکز آموزش عالی خود را ثبت کنند، تا یارانه به آنها تعلق بگیرد.

یارانۀ خرید کتاب یا همان بن کتاب به صورت اعتبار خرید به کد ملی متقاضیان اختصاص می‌یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست. اعتبار یارانه سهم خریدار در هنگام خرید کتاب در سامانه فروش به تناسب خرید و تا سقف اعلامی محاسبه و از صورتحساب خرید کسر می­‌گردد.

سازمان‌ها و نهاد‌ها برای دریافت بن کتاب برای کارکنان خود ابتدا باید در سربرگ سازمان خود درخواست کتبی خود را خطاب به یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد با امضایی که آغشته به مهر سازمانِ خودشان است، ارسال کنند.

در نامه ارسالی سازمان باید میزان اعتبار پیش بینی شده برای خرید کتاب، نام و نام خانوادگی نماینده تام الاختیار سازمان با کد ملی و تلفن همراه قید شود.

در نامه باید مشخص شود که درخواست سازمان برای دریافت بن کتاب برای تجهیز کتابخانه است و یا برای خرید کتاب کارکنان سازمان.  آن دسته از سازمان‌هایی که برای کارکنان خود بن اعتباری تهیه می‌کنند، باید در فایل اکسل نام، نام خانوادگی، کد ملی و مبلغ اعتبار هر فرد را تهیه و در هنگام ثبت نام بارگذاری نمایند.

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بررسی درخواست نسبت به تعیین درصد مشارکت معاونت اقدام می‌کند.

در پایان نمایشگاه کتاب، ستاد نمایشگاه صورت وضعیت وجوه واریزی سازمان،  یارانه پرداخت شده معاونت، اعتبار تعیین شده و مبلغ خرید توسط نماینده و یا کارکنان را به صورت فایل اکسلی به سازمان اعلام می‌کند.

خبرنگار: نفیسه خلیلی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • رفع ناترازی بنزین در گرو کوتاهی دست سودجویان
  • ۱۰۰۰ میلیارد به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت
  • ساخت کلیپ پوپولیستی جدید برای محمود احمدی‌نژاد در مجارستان! | فیلم
  • جامعه‌شناختی در فلسفه پرگماتیسم
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس